Kaldesystem til hjemmeplejen

Klik nedenfor og se vores animationsfilm

Fremtidssikret kaldesystem til hjemmeplejen

Kontakt os for at hører mere

IntelligentCARE samler jeres behov i ét system

Vores integrerbare kaldesystem er designet til at skabe tryghed for borgeren, også i deres eget hjem. Med IntelligentCARE kan I nemt kombinere alarmer, låse og velfærdsteknologi. Produkter taler sammen via IntelligentCAREs gateway og alarmere medarbejdere via IntelligentCAREs app. Systemet tilpasses jeres behov og opdateres med ny teknologi så hverdagen forbliver tryg og sikker.

En simpel løsning til hjemmeplejen

IntelligentCAREs kaldesystem til hjemmeplejen adskiller sig fra andre lignende systemer ved at være 100% cloudbaserede. Systemet kan nemt integreres med over 1.000 produkter og er designet til at håndtere ny fremtidig teknologi.

Hjemmeplejen dækket både indendørs og udendørs

IntelligentCAREs kaldesystem er cloudbaseret som betyder at der ikke er behov for installation af lange kabler. Det gør at vi kan tilbyder en fleksibel løsning hvor vi kan dækker institutionen via vores patenteret gateway som kommunikere med produkterne via cloud.

  • ZONEPOSITIONERING

  • RUM POSITIONERING
  • GPS POSITIONERING

IntelligentCARE er mere end et kaldesystem

IntelligentCARE tilbyder 2 gange om året, gratis undervisning og uddannelse af nye, samt eksisterende administratorer af IntelligentCARE. Det gør vi, for at sikre at administratorerne har opdateret viden, føler sig klædt på til at løfte opgaven som administrator.

Derudover afholder vi en gang om året ERFA møde, hvor vi invitere brugere, ledere mm til en snak om nye produkter, forbedringer af APP og software. På den måde har man en unik mulighed for at sikre jeres kaldesystem dækker de behov I har nu og i fremtiden

Download brochure og se hvordan I kommer igang!

Vi har gjort det nemt for jer

IntelligentCARE´s kaldesystem er Plug & Play og kræver ingen lange kabler. Se hvor nemt og enkelt vores kaldesystem installeres i vores animationsfilm.

Læs IntelligentCARE´s cases til plejehjem