Smidig implementering, nemmere arbejdsgange og større sikkerhed – Østervang har fået nyt kaldesystem

Efter en smidig implementering på blot 4 uger har plejeboligerne Østervang idriftsat deres nye løsning fra IntelligentCARE. Personalet på plejeboligerne Østervang har med deres nye kaldesystem og demenssikring fra IntelligentCARE fået nemmere arbejdsgange, og en større sikkerhed i hverdagen for deres 130 beboere.

IntelligentCARE på Østervang plejecenter på Frederiksbjerg københavn

Alt samlet i ét

I juni 2021 fik plejeboligerne Østervang et nyt kaldesystem, med blandt andet tilhørende alarmtryk- og demenssikring fra IntelligentCARE. Med systemet bliver den information, som medarbejderne har brug for, samlet på et sted – hvilket har gjort hverdagen nemmere for personalet.

“Man behøver ikke både en tablet, kaldetelefon og mobiltelefon, men man har det hele samlet i ét. Jeg kan tage kaldet med ind til borgeren og samtidig kan jeg tjekke medicin. Det syntes jeg simpelthen er den største gave vi har fået længe.”
Tom Grøndahl Andersen, Afdelingsleder på Østervang

Nemt for beboerne

Hos Østervang har både personalet og beboerne taget godt imod deres nye kaldesystem, heriblandt alarmtrykket, som beboerne har på sig i dagligdagen.

“Der har ingenting været fra beboernes eller de pårørendes side. Det er simpelthen den største cadeau man kan give til både systemet og implementering. For ellers havde vi hørt noget.”
Tom Grøndahl Andersen, Afdelingsleder på Østervang

IntelligentCARE’s alarmtryk er nem at håndtere, og har blot én knap, som beboeren selv kan aktivere, hvis de har brug for hjælp. Derudover kan alarmtrykket bæres både som halssmykke eller armbånd, så beboerne altid har alarmtrykket på sig.

IntelligentCARE implementere kaldesystem på Østervang plejecenter i samarbejde med Tom Grøndahl Andersen
Christie Moestrup implementere IntelligentCARE på Østervangen plejecenter

Fleksibel implementering

Vi sørger altid for, at personalet er klædt på til at bruge systemet fra dag et, hvilket også var tilfældet hos Østervang. Det gjorde IntelligentCARE bl.a med en workshop og undervisning for personalet, inden systemet blev sat i drift.

“Implementering har kørt smurt, også selvom vi efter eget ønske fik presset implementeringsperioden ned på 4 uger, i stedet for 6. Personalet har ikke oplevet et ekstra pres, og det synes jeg er det flotteste.”  Tom Grøndahl Andersen, Afdelingsleder på Østervang

Hos IntelligentCARE tilbyder vi selvfølgelig efterfølgende support, og vi tjekker løbende op hos vores kunder, for at sikre os, at systemet fungerer tilfredsstillende. Du kan læse mere om vores implementeringsproces her.

“Samarbejdet med IntelligentCARE har været præget af nærvær. De folk som har været ude hos os, har bragt en positiv vind og blev en del af huset – helt af sig selv.” Tom Grøndahl Andersen, Afdelingsleder på Østervang

IntelligentCARE’s kaldesystem er designet til at være integrerbart, fremtidssikret og brugervenligt. Det er en nem Plug & Play løsning, som kan integreres med en lang række produkter, som vi også leverer. Du kan læse mere om vores kaldesystem her.

Fleksibel implementering

Vi sørger altid for, at personalet er klædt på til at bruge systemet fra dag et, hvilket også var tilfældet hos Østervang, hvor der blev holdt workshop og undervisning for personalet inden systemet blev sat i drift.

“Implementering har kørt smurt, også selvom vi efter eget ønske fik presset implementeringsperioden ned på 4 uger i stedet for 6. Personalet har ikke oplevet et ekstra pres, og det synes jeg er det flotteste.”  Tom Grøndahl Andersen, Afdelingsleder på Østervang

Hos IntelligentCARE tilbyder vi selvfølgelig efterfølgende support og vi tjekker løbende op hos vores kunder, for at sikre os, at vores system fungere tilfredsstillende. Du kan læse mere om vores implementeringsproces her.

“Samarbejdet med IntelligentCARE har været præget af nærvær. De folk som har været ude hos os, har bragt en positiv vind og blevet en del af huset – helt af sig selv”  Tom Grøndahl Andersen, Afdelingsleder på Østervang

IntelligentCARE’s kaldesystem er designet til at være integrerbart, fremtidssikret og brugervenligt. Det er en nem Plug & Play løsning, som kan integreres med en lang række produkter, som vi også leverer. Du kan læse mere om vores kaldesystem her.

Om samarbejdet med plejecenteret Østervang

Plejecenteret fik i 2021 installeret et kaldesystem fra IntelligentCARE. Løsningen består bl.a. af vandrealarm, alarmtryk, dør-og bevægelses sensorer og positionsantenne.

Kontakt os idag og få mere viden om IntelligentCARE´s kaldesystem. 

Henrik Klode

Partner / Salg

Telefon: +45 20761943
Email: hk@acct.dk

Kontakt Henrik kloade for mere information omkring IntelligentCARE´s kaldesystemer