En fantastisk undervisningsdag, med engageret plejepersonale og ledere

IntelligentCARE tilbyder to gange om året gratis undervisning og uddannelse af nye, samt eksisterende administratorer af IntelligentCARE. Det gør vi, for at sikre at administratorerne har opdateret viden er klædt på, og uddannet til, at løfte opgaven som administrator.

Gratis undervisning 17. november 2022

Torsdags d. 17/11-22 var der fuldt hus til IntelligentCAREs gratis undervisningsdag, afholdt af vores implementeringskonsulent Christie Moestrup, salgskonsulenter Kim Sidenius.

Her blev plejepersonale og ledere, opdateret, undervist og uddannet som administratorer. Dagens undervisning bestod blandt andet i brug af opsamlet data og anvendelse i en travl hverdag. Mange deltagere, havde på forskellige niveauer, allerede erfaring med IntelligentCAREs kaldesystem og derfor blev undervisningen tilrettelagt derefter.

Undervisning tilpasset institutionen.

Dagen bød på bl.a. på undervisning i IntelligentCAREs software og app, her fik deltagerne en opdateret viden omkring indstilling af alarmer tilpasset de enkelte institutioners behov og til den enkelte borger.

Deltagerne fik også tildelt adgang og en introduktion til IntelligentCARE´s vidensportal ”IntelligentCARE Learning”. Vidensportalen giver brugerne mulighed for, at finde det nyeste viden omkring deres kaldesystem som f.eks. brugervejledninger, animationsfilm, undervisningsmateriale, App og software manualer.

Netværk på tværs af kommuner

Dagen bød også på netværk blandt kollegaer fra forskellige kommuner. Der blev udvekslet erfaringer, viden og givet inspiration på tværs omkring brugen af IntelligentCARE’s produkter. Alle gik hjem med nye muligheder, bekendtskaber og opdateret viden, om netop deres IntelligentCARE kaldesystem.

Brugeren i centrum

IntelligentCARE har altid vores bruger i centrum. Disse undervisningsdage giver også IntelligentCARE mulighed for, at få værdifuld feedback- en feedback som vi bruger, når vi tilpasser vores løsninger endnu mere, til vores brugeres behov.