NYHED! Nu kan du leje vores populære sengesensor til hospitaler

IntelligentCARE tilbyder nu leje af vores populære sengesensor til hospitaler, efter stor efterspørgsel fra vores kunder. Sengesensoren anvendes hos patienter som er i risiko for at falde, hvis de forlader sengen. Sensoren reducerer også behovet for FADL vagter til overvågning.

Lejebeskrivelse

LEJEPRIS PR. MÅNED

Pakken indeholder:
1 x sengebeslag
1 x sengesensor
1 x gateway (inkl. simkort)

En plug & play løsning som virker med det samme, og kræver blot at man downloader IntelligentCARE app.

PLACERING AF SENGESENSOR

Sengesensoren monteres på et sengebeslag ved fodenden. Sensoren skal placeres så der er 60 cm mellem sensorbund sengen, som vist på illustrationen.

ALARM AKTIVERING

Vores sengesensor er den mest intelligente sengesensor på markedet. Alarm aktiveres via tænd/sluk knappen på sensoren, hvilket gør den hurtig og nem at betjene for plejepersonalet.

Alarm aktiveres hvis patient sætter sig op i seng eller forlader seng – og alarmen modtages af plejepersonalet på app eller SMS.

Sengesensoren kommunikerer trådløst med IntelligentCARE gateway/netværk.

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED FORSKERE

Sengesensoren er blevet udviklet som et projektsamarbejde mellem IntelligentCARE og forskere fra Professionshøjskolen Absalon.

Formålet med projektet var at finde en løsning der kunne registrere borgere/patienter der falder eller forlader deres seng om natten. Løsningen skulle være fleksibel og skulle kunne installeres af alle og opfylde alle krav vedrørende rengøring.

Ca. 40 studerende fra professionshøjskolen Absalon, har været med til at udvikle og teste løsningen, samt lavet den afsluttende rapport over forløbet.

Ønsker du at vide mere omkring leje af vores trådløse sengesensor!

kontakt Henrik Klode

Henrik Klode

Partner / Salg

Telefon: +45 20761943
Email: hk@acct.dk