Den danske velfærdsvirksomhed IntelligentCARE/Access Technology A/S er solgt til ASSA ABLOY

Den globale virksomhed ASSA ABLOY med over 52.000 ansatte og kontorer i 70 lande har købt IntelligentCARE/Access Technology.

IntelligentCARE har eksisteret siden 2014 og er grundlagt af Henrik Klode. IntelligentCARE blev i 2018 fusioneret med IT-ingeniør virksomheden Access Technology A/S, som er grundlagt af Thomas Ginnerup og Anders Poder i 2010. Siden fusionen har de tre iværksættere ikke set sig tilbage, og virksomheden er i dag en af de største kaldeleverandører i Danmark.

Nu skal vi sammen med ASSA ABLOY blive den foretrukne kaldeleverandør i hele verden, hvilket vi glæder os meget til. Det er også et kæmpe skulderklap til vores fantastiske medarbejdere, som har en lige så stor andel i vores flotte vækst, og nu kan se frem til at få nye kollegaer udtaler Henrik Klode, Managing Director

IntelligentCARE/Access Technology kommer fremover til hedde IntelligentCARE/ASSA ABLOY og vil blive drevet fra Lystrup, ligesom den gør i dag. Vores danske marked vil stadig være vores vigtigste marked, og vores nuværende og kommende kunder vil få flere muligheder i fremtiden.

Vi ønsker at takke vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere for deres støtte og ser frem til at skabe en endnu stærkere fremtid som IntelligentCARE/ASSA ABLOY.