IntelligentCARE vinder 3 store udbud!

Vi er meget glade og stolte over at kunne byde velkommen til Vejle, Gladsaxe og Gribskov kommuner, da vi netop har vundet tre store offentlige udbud.

IntelligentCARE vinder stort udbud for Vejle kommune

Elektroniske demens dørlåse til plejecentre

IntelligentCARE indgår samarbejde med Gribskov kommune

Kaldeanlæg til 5 plejecentre

Kaldeanlæg til Ny Kellersvej

Kender du nogle af nedenstående udfordringer?

IntelligentCARE nyhedsbrev

Her er 12 udfordringer, som medarbejderne fortæller de har med deres eksisterende kaldeanlæg – samt deres fortællinger om, hvorfor IntelligentCARE er blevet kommunernes foretrukne kaldesystem.

1. Nødkald ligger i kø, så systemet skal genstartes for at få ryddet køen
IntelligentCARE er et moderne og cloudbaseret kalde- og tryghedssystem udviklet i Danmark. Systemet hostes hos landets største udbyder, som også hoster statens IT, og der vil derfor aldrig være nødkald i kø, som kræver en genstart af telefoner eller systemer. Systemet indgår i en overvåget driftsmodel, som kontinuerligt fintunes til optimal funktion.

2. Bevægelsessensorer som er for besværlige at anvende
IntelligentCARE leverer bevægelsessensorer (og produkter generelt), der er nemme at bruge, flytte og tilkoble trådløst til IntelligentCARE. Vores bevægelsessensor kan benyttes som virtuel trædemåtte, og alarmopsætning styres direkte i app’en.

3. Nødkald på armbånd er for svært at bruge, knappen er for hård, og der er ingen feedback fra enhed
Vores kaldetryk kræver ikke et kraftigt tryk for at aktivere. I stedet er der lavet en fordybning omkring knappen, så risikoen for en fejlaktivering minimeres. Der er feedback til brugeren i form af en lysdiode, der kvitterer for tryk.

4. Decttelefoner er dyre og har dårlig levetid (indenfor et år)
IntelligentCARE er baseret på smartphones med alarmapp installeret (Android/iOS), og dermed holdes udgiften til nye telefoner på et absolut minimum.

5. Demensloops (ringe) bliver ikke monitoreret/overvåget
Ved at tilkoble eksisterende demensringe til IntelligentCARE, opnås automatisk overvågning. Der er indbygget monitorering, som sikrer, at der sendes teknikalarmer, hvis en sløjfe konstateres defekt (hvis den fx graves over).

6. Batteriskifte i nødkaldsenheder er besværlig og tidskrævende (små skruer)
I det omfang, der skal skiftes batterier i nødkaldsenheder, kan dette gøres uden brug af værktøj i IntellegentCARE. Der er automatiske tekniknotifikationer, der i god tid fortæller, når batteriskifte er påkrævet.

7. ID til brug af kodning af alarmknapper slides af, så man ikke kan indtaste den i systemet.
Tilkobling af enheder foregår automatisk og trådløst (plug and play) i IntelligentCARE, og kan gøres uden, at der skal indtastes ID.

8. Kald går ind i grupper – og borgere kan ikke trækkes ud til anden telefon
Via alarmflows kan det 100% kontrolleres, hvilke borgere der går til hvilke telefoner. Der er også mulighed for direkte på alarmapp’en at foretage ændringer af alarmprofil for den enkelte borger. En særdeles anvendelig funktion i en hektisk hverdag.

9. Armbånd knækker og er af dårlig kvalitet
Vi kan levere elastiske armbånd, som ikke skal åbnes/lukkes som traditionelle urremme. Dermed oplever personalet ikke, at armbånd knækker.

10. Ikke ordentlig forbindelse (dækning)
Da IntelligentCARE ikke baserer sig på DECT, men derimod smartphones, som opnår god dækning på både Wifi, 3G og 4G, vil dette ikke udgøre noget problem. Vi sørger naturligvis for, at der er trådløs dækning til nødkaldsenheder, da dette er en del af leverancen.

11. Enheder er ikke rengøringsvenlige
De bærbare enheder er rengøringsvenlige og kan tåle normale rengøringsmidler.

12. Talefunktionen fungerer ikke godt (dårlig lyd og betjening samt vanskelige at installere)
Vi leverer taleenheder fra verdens største producent af kaldeapparater. Disse betjenes direkte fra alarmapp’en. Så hvis en beboer har en enhed med talefunktion, vil der i app’en automatisk være mulighed for at etablere samtale med vedkommende. Det er valgfrit om samtale ønskes, da det er plejeren, der initierer samtale og ikke borgeren selv. Taleenhederne er trådløse og kræver kun 230V. De kan således nemt flyttes rundt efter behov og har indbygget (overvåget) batteribackup. Der er mulighed for at tilkoble trådløse satellitenheder (højtaler og mikrofon) til taleenhederne, som gør det muligt at dække endog meget store lejligheder. Hver taleenhed kan tilkobles fire trådløse satellitenheder.

Ønsker du at vide mere omkring IntelligentCARE trådløse kaldesystem! Kontakt os idag

kontakt Henrik Klode

Henrik Klode

Partner / Salg

Telefon: +45 20761943
Email: hk@acct.dk