Privatpolitik

Juridisk erklæring

Dette er en juridisk meddelelse og en generel meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger for IntelligentCAREs websted. På dette websted giver IntelligentCARE online information. Når du går ind på og bruger dette websted, accepterer du at være juridisk forpligtet og overholde følgende vilkår og betingelser i denne Juridiske meddelelse og Politik til beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi forbeholder os ret til at ændre eller til enhver tid afbryde ethvert aspekt eller enhver funktion på dette websted, herunder ansvarsfraskrivelsen og privatlivets fred, og sådanne ændringer træder i kraft straks efter, at der er offentliggjort eller ændret aspekt af dette websteds funktion eller den juridiske meddelelse og privatlivets fred er ændret.

OPHAVSRET, VAREMÆRKER OG VILKÅR FOR BRUG

Indholdet på dette websted (“Indholdet”), herunder, men ikke begrænset til, tekst, grafik, billeder, varemærker, brands, logoer og software, er beskyttet af immaterielle rettigheder. Ejerskab af Indholdet vil ikke blive videregivet til dig eller nogen bruger af dette websted, men forbliver hos IntelligentCARE eller tredjeparter, der ejer Indholdet på dette websted.

IntelligentCARE ejer navnene, der anvendes til virksomhedens forretning og navnene på virksomhedens produkter og services nævnt på dette websted, og disse navne er alle beskyttet af immaterielle rettigheder. Alle varemærker tilhører deres respektive ejere.

Du har tilladelse til at se, e-maile, downloade eller udskrive kopier af indholdet, men kun til personlig, ikke-kommerciel brug. Uautoriseret brug af Indholdet kan fortolkes som en overtrædelse af lovene om ophavsret, varemærker, og andre love. Når du sender via e-mail, downloader eller udskriver kopier af indholdet, skal du også inkludere alle ophavsretskendelser og andre erklæringer, der er inkluderet i indholdet, herunder eventuelle ophavsretlige erklæringer, der findes nederst på siden.

Indholdet må ikke gengives, transkriberes, opbevares i et hentningssystem, oversættes til et hvilket som helst sprog eller computersprog, genudsendes i enhver form eller på nogen måde (elektronisk, mekanisk, fotografisk, optaget eller på anden måde), videresælges eller omfordeles uden forudgående skriftlig samtykke fra IntelligentCARE. Du må ikke sælge eller ændre Indholdet eller reproducere, vise, offentligt fremvise, distribuere eller bruge Indholdet på nogen måde til offentlige eller kommercielle formål. Du kan ikke sætte denne side eller dele af den i “rammer” på andre websteder, og du accepterer ikke at kopiere nogen del af denne side på en server. Du accepterer endvidere ikke at vise eller bruge navne, logoer eller varemærker tilhørende IntelligentCARE i nogen form uden forudgående skriftligt samtykke fra IntelligentCARE.

Brugen af Indholdet på et andet websted eller et andet computernetværksmiljø til ethvert formål er udtrykkeligt forbudt, selvom du må poste hyperlinks i HTML fra dit websted til dette websted, underlagt disse Vilkår for brug. Vi giver en ikke-eksklusiv, begrænset, tilbagekaldelig licens til at linke til dette websted. Du accepterer ikke at indsende links til dette websted, der kan være forbundet med reklame eller synes at være en godkendelse af en organisation, et produkt eller en tjeneste. Du accepterer ikke at poste links til dette websted på websteder, der med rimelighed kan betragtes som uanstændige, ærekrænkende, truende, groft fornærmende eller ondsindede. IntelligentCARE forbeholder sig ret til at tilbagekalde denne licens eller din ret til at bruge bestemte links til enhver tid. Hvis IntelligentCAREtilbagekalder denne licens, accepterer du at fjerne og deaktivere alle links til dette websted med det samme.

Hvis du bruger Indholdet på en måde, der ikke udtrykkeligt er tilladt i disse vilkår og betingelser, kan du krænke ophavsretlige love, varemærker og andre love. Hvis dette er tilfældet, tilbagekalder IntelligentCARE automatisk tilladelsen til brug af dette websted og har ret til at kræve øjeblikkelig destruktion af kopier, der er foretaget af Indholdet. Eventuelle rettigheder, der ikke udtrykkeligt er givet i disse vilkår og betingelser, er forbeholdt.

ERKLÆRING OM ANSVAR

IntelligentCARE leverer dette websted og dets indhold og tjenester “som det er” uden nogen form for garanti, udtrykkelig, stiltiende eller lovbestemt. I det omfang loven tillader det, fraskriver IntelligentCARE udtrykkeligt og specifikt alle garantier, udtrykt eller underforstået, lovbestemt eller på anden måde, herunder, men ikke begrænset til, de underforståede garantier for ejendom, salgbarhed, ikke-krænkelse af tredjemanders rettigheder og egnethed til et bestemt formål. IntelligentCARE giver ingen garantier for korrekthed, pålidelighed, fuldstændighed, kontinuitet eller aktualitet af indholdet, tjenester, software, tekst, grafik, links eller kommunikation, der leveres på eller gennem brugen af dette websted. Du er ansvarlig for at træffe alle nødvendige forholdsregler for at sikre, at indhold, du downloader fra dette websted, er fri for enhver computer-virus eller anden potentiel destruktiv computerkode.

IntelligentCARE og enhver person eller virksomhed, der er associeret med IntelligentCARE, er ikke ansvarlig for skader af nogen art, som skyldes brugen af eller manglende evne til at bruge dette websted eller indhold, tjenester eller materialer, der leveres af dette websted (“denne beskyttelse” ). Denne beskyttelse omfatter alle krav, uanset om de er baseret på garanti, kontrakt, skadelige handlinger, strengt ansvar eller anden juridisk teori, selv om IntelligentCARE var rettet mod muligheden for sådanne skader eller ej. Denne beskyttelse dækker alle tab, herunder, men ikke begrænset til, direkte, indirekte, særlige, tilfældige, følgeskader, eksemplariske og straffende skader; skader som følge af kropsskade eller mord; tabt fortjeneste; og skader som følge af tabte data eller forretningsforstyrrelser.

Links til andre websteder og annoncer

Dette websted kan indeholde links til tredjepartswebsteder. Disse links er udelukkende givet for din bekvemmelighed og repræsenterer ikke en godkendelse fra IntelligentCAREaf indholdet indeholdt i eller leveret af sådanne tredjepartswebsteder. Dette websted er ikke ansvarlig for indholdet af tilknyttede tredjepartswebsteder; Vi hverken gennemgår, kontrollerer eller overvåger materialerne fra tredjepartswebsteder, og vi giver ikke nogen meninger om indholdet, rigtigheden eller legitimiteten af materialer på disse tredjepartswebsteder.

Hvis du beslutter at tilgå tilknyttede tredjepartswebsteder fra dette websted, skal du gøre det på eget ansvar. Brugen af tredjepartswebsteder er underlagt Vilkår for brug for disse tredjepartswebsteder, herunder deres fortrolighedspolitikker.

Hvis dette websted beslutter at inkludere tredjepartsannoncer, kan sådanne annoncer indeholde links til andre websteder. Medmindre andet er angivet, støtter dette websted ikke noget produkt eller fremsætter nogen meninger vedrørende indholdet, rigtigheden eller legitimiteten af materiale, der er indeholdt i eller tilgængelig via link fra enhver annonce på dette websted.

Meddelelse om beskyttelse af personoplysninger

Juridisk erklæring

Hos IntelligentCARE (32831192) og dets tilknyttede selskaber mener vi, at det er vigtigt at beskytte vores kunders og partneres privatliv. Denne privatlivsmeddelelse forklarer, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter alle oplysninger, som vi indsamler fra dig, hvornår og til hvem vi videregiver sådanne oplysninger, og de valg du har om brugen af disse oplysninger. Erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger er nedenfor. Vi opfordrer dig til at gennemlæse denne meddelelse i sin helhed.
IntelligentCARE, en virksomhed registreret i Danmark under nummer 70 27 66 45, på Norvangen 3D 2., 4220 Korsør, Danmark, er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

## Hvilke persondata indsamler vi?

Vi indsamler og opbevarer personoplysninger fra dig vedrørende:

Konti, svar på din anmodning og support

– Når du beder os om oplysninger: din virksomhedsprofil, dit navn, titel og kontaktoplysninger, som kan omfatte adresse, landeoplysninger, e-mail og/eller telefonnummer, som du indsender for at få oplysninger fra os og de produkter eller tjenester, du gerne vil vide mere om;

– Når du giver dit samtykke til at sende dig markedsføringsoplysninger eller andre oplysninger, du har anmodet om;

– Når du opretter en konto for at bestille hos os: din virksomhedsprofil, dit navn, titel og kontaktoplysninger, som kan omfatte adresse, e-mail og/eller telefonnummer og leveringsoplysninger samt alle andre oplysninger, der er nødvendige for at verificere og opfylde ordre- og ordrehistorikken;

– Når du bruger vores applikationer, hvilket kan omfatte administration af et af vores produkter, medmindre andet er angivet: din virksomhedsprofil, dit navn, titel og kontaktoplysninger, som kan omfatte adresse, e-mail og/eller telefonnummer, brugernavn og adgangskode og andre oplysninger, der er relevante for brugen af den pågældende applikation;

– Når du giver dit samtykke og bruger vores mobiladgangsapplikationer, indsamler vi din e-mailadresse, ejendomsreservationsoplysninger og kontooplysninger, elektronisk nøgle, herunder brugernavn og adgangskode;

– For at yde kundesupport på de produkter og tjenester, vi leverer, er vi nødt til at indsamle kontaktoplysninger, som kan omfatte dit kundenummer eller ejendomsnavn, og oplysninger om de problemer, der opleves;

Undersøgelser og kurser

– Når du udfylder en undersøgelse for os: dine kontaktoplysninger og meninger og indtryk af vores tjenester og produkter, medmindre en anonym undersøgelse anmoder om det. Hvis dine svar er anonyme, gemmes de ikke sammen med din profil.

– Ved tilmelding til træning og gennemførelse af træning: din virksomhedsprofil, dit navn, titel og kontaktoplysninger, som kan omfatte adresse, e-mail og/eller telefonnummer og alle relaterede transskriptionsdata, herunder de fremmødte kurser, gennemførelsesgrad osv.

Websites, applikationer og tjenester

– Når du besøger og bruger vores websteder, tjenester, applikationer eller accepterer yderligere oplysninger: Vi indsamler dine statistiske og anonyme data fra din browseradfærd og anonyme cookies. Dette omfatter henvisningsoplysninger, oplysninger om din enhed og browser, foretrukket sprog, besøgte sider, tidsforbrug på hver side, klik på links for at levere og forbedre vores tjenester.

– Når du besøger vores websider og accepterer brugen af cookies: vi indsamler IP-oplysninger for at udlede oplysninger om geografisk placering, dvs. by, hvilke links du vælger at klikke på, brugerpræferencer f.eks. hvad brugerne gør og ikke kan lide på vores websted og enhedsidentifikatorer, og det giver os mulighed for yderligere at forbedre vores service med brugerfeedback. Disse oplysninger lagres i pseudonymiserede brugerprofiler af statistiske årsager, som hverken vi eller vores tjenesteudbydere bruger til at identificere individuelle brugere.

Hvis du ikke ønsker at deltage i vores Google Ad remarketing, kan du fravælge det ved at besøge Googles Ads Preferences Manager. Du kan også fravælge tredjepartsudbyderens brug af cookies ved at besøge dette .

– Når du interagerer med os på sociale medier, herunder Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter og Google+: Vi kan indsamle dine virksomhedsprofiler, kontaktoplysninger, andre relaterede oplysninger og grundlæggende oplysninger fra din sociale netværksprofil. De grundlæggende oplysninger, vi modtager, kan afhænge af dine privatlivsindstillinger for din konto på det sociale netværk. De kan dog omfatte ovenstående og yderligere tilgængelige oplysninger.

Data fra børn

– Vores hjemmesider, apps, produkter og interaktioner er beregnet til voksne. Vi indsamler ikke personlige oplysninger fra nogen person, som vi ved er under 16 år uden tilladelse fra en forælder eller værge.

– Hvis vi bliver opmærksomme på, at personlige oplysninger, der er blevet givet til os, vedrører et barn i strid med gældende love og regler, vil vi gøre en rimelig indsats for at slette deres personlige oplysninger så hurtigt som muligt. Hvor sletning ikke er mulig, vil ASSA ABLOY Global Solutions sikre, at disse personlige oplysninger ikke bruges yderligere til noget formål eller videregives videre til nogen tredjepart. Alle forældre eller værger kan kontakte os ved hjælp af oplysningerne i afsnittet Kontakt os vedrørende enhver behandling af personlige oplysninger om deres barn.