Mød IntelligentCARE på Kommunernes digitaliseringstræf i Odense d. 3. maj 2022.

Der vil være fokus på personalesikkerhed og demenssikring når IntelligentCARE deltager på Kommunernes digitaliseringstræf. Her vil I kunne møde vores to salgskonsulenter, Kim og Rene, de har masser af viden omkring bosteder, handicapområdet og psykiatrien. I vil også hører mere om IntelligentCARE’s demenssikring.

Personalesikring

Sikkerhed på bostedet er et varmt emne blandt kommunerne, og der har aldrig været ført så strengt tilsyn på dette område, som der gøres nu. Men hvordan sikrer vi trivslen og sikkerheden for vores medarbejder i dagligdagen?

Det er noget som vores to salgskonsulenter, Rene og Kim netop ved noget om. De har begge arbejdet med sikkerhed indenfor områder som bosteder, handicap og psykiatri.

Mød Kim og Rene og få en præsentation af IntelligentCARE’s Plug & Play personalesikrings-løsning, der bl.a. består af overfaldsalarmer med indbygget GPS og to-vejs-tale.

Demenssikring

Demenssikring er et af IntelligentCARE’s kerneområder.

IntelligentCAREs demenssikring består af en cloudbaserede 3-i-en løsning som kan skabe trygge rammer for jeres demensramte borgere, samt skabe enklere arbejdsgange for jeres medarbejdere. Løsningen består af et alarmtryk der både fungere som nødkald, faldalarm og automatisk døroplåsning.

Du kan læse mere om vores demenssikring her, eller se hvad vores kunder skriver om os her.