Få mere viden om IntelligentCARE og vores trådløse adgangs- og kaldesystemer.

Få mere viden om IntelligentCARE og vores trådløse adgangs- og kaldesystemer.


Trådløst adgangs- og kaldesystem

Få mere viden om IntelligentCAREs trådløse adgangskontrol & kaldesystemer

Trådløs adgangs- og kaldesystem

IntelligentCARE er et trådløst kompatibelt kaldesystem, som er designet til at være integrerbart, fremtidssikret og brugervenligt. Det er en nem Plug & Play løsning, som skaber overblik og sikrer, at dit system altid er opdateret og klar til brug.

Vores system bruger, som det eneste kaldesystem, såkaldte åbne standarder. Det betyder at IntelligentCAREs system kan integreres med dine nuværende systemer og produkter, såsom alarmtryk, dørlåse, sensorer, demenssikring og mange flere. Ved at samle dine produkter med IntelligentCARE skaber du tryghed hos både borgeren og medarbejderen.

Det kompatible kaldesystem består af vores trådløse gateways og IntelligentCAREs app, samt en lang række produkter. Besøg vores webshop

Gateways

En gateway er en lille hvid boks, som kun kræver strøm for at fungere. En gateway kan monteres både indendørs og udendørs, og skaber forbindelse til produkter inden for en 30 meters radius. Vores gateways indeholder både batteribackup og simkort (GSM), og går derfor ikke ned, hvis den skulle miste strøm eller internetforbindelse.

Vores gateways bruger zonepositionering, hvilket betyder at man meget præcist kan lokalisere hvor et produkt bliver aktiveret. Eksempelvis, skulle en ældre på et plejehjem aktivere sin faldalarm, bliver plejerne alarmeret med position via IntelligentCAREs App, og kan derfor hurtigt reagere.

Kompatibelt kaldesystem zone positionering
IntelligentCARE er GDPR sikret

Netværk

Alt data fra vores gateways bliver sendt direkte til og fra skyen (en såkaldt Cloud Storage), som er beskyttet af en firewall. Dermed kan administratorer og medarbejdere forbinde sig til systemet fra hvor som helst. Dette giver også en ekstra sikkerhed, da vores gateways automatisk alarmerer os, hvis der skulle opstå tekniske problemer. Vi er både GDPR (ISAE3000) og Datacenter (ISAE3402) certificeret, samt godkendt af Videnskabsetisk kometé.

IntelligentCARE app

Alle dine produkter og gateways bliver via netværket forbundet med IntelligentCAREs brugervenlige app, som virker både på PC, tablet og smartphones.

Hvis en en borger skulle aktivere en alarm, fx. et alarmtryk, bliver medarbejderne advaret igennem appen. Her kan de bl.a. se hvilken type alarm der er tale om, hvilken borger der har aktiveret alarmen, og hvor borgeren befinder sig.

Alarmer bliver vist i push-beskeder, dvs. på skærmen af den låste smartphone, derved kan medarbejderen hurtigt reagere, og helt uden at skulle åbne selve appen, for at se hvem der har aktiveret alarmen og hvor den er aktiveret.

Via IntelligentCAREs app er det også muligt at tilpasse alarmerne til den enkelte borger. Eksempelvis kan man indstille senge- og bevægelsessensorer til kun at være aktive om natten, og ikke om dagen hvor borgeren bevæger sig rundt i sit hjem. Enkelte alarmtyper, såsom brand- og overfaldsalarm, har også deres egen ekstra høje lyd, som stadig aktiveres selvom mobiltelefonen skulle være på lydløs.

IntelligentCARE APP
Kompatibelt kaldesystem data

Statistik og data

Via IntelligentCAREs app bliver der samlet data fra det udstyr, som er tilknyttet systemet. Dette kunne være fx. hvor ofte alarmknap eller nødkald er blevet trykket. Det er også muligt at føre statistik over borgerens søvnrytme, og denne data er valideret af forskere (Kurt Allenberg, Absalon), så den kan bruges som dokumentation.

Alt data fra IntelligentCAREs app er kun tilgængelig for administratorer og medarbejdere som har fået tildelt adgang.

Kontakt

Har du lyst til at vide mere om IntelligentCAREs kompatible kaldesystem, og hvad det kan gøre for jer, så kontakt os og få en uforpligtet snak