IntelligentCARE vinder udbud hos Norddjurs Kommune

Vi er stolte over at kunne byde velkommen til Norddjurs Kommune, som skal have implementeret IntelligentCARE’s kaldesystem på alle kommunens bosteder og plejehjem samt i hele hjemmeplejen.

Personale og borgere i hele Norddjurs Kommune kan nu se frem til en tryggere hverdag med IntelligentCARE’s kaldesystem. Som specialister indenfor trygheds- og personalesikringsløsninger skal IntelligentCARE nemlig bl.a. levere alarmtryk, overfaldsalarmer, dørsensorer, demenssikring.

IntelligentCARE Vinder Norddjurs udbud

Sikkerhed for borgere på plejehjem samt borger i eget hjem

For borgere på plejehjem eller i eget hjem vil IntelligentCARE´s løsninger betyde en øget tryghed. Borgerne vil bl.a. have mulighed for at kommunikere med personalet via deres egen nødkaldsbase. Dette er blot et af de produkter fra den samlede pakke, som IntelligentCARE skal levere til Norddjurs Kommune.

Se mere om IntelligentCARE´s løsninger til plejehjem her >>

Personalesikring til bostederne

Bostederne i Norddjurs Kommune får leveret en personalesikringsløsning bestående af bl.a. overfaldsalarmer med GPS og samtale, som gør det muligt for personalet at tilkalde hjælp – både på og væk fra institutionen. Personalet kan derfor altid alarmere sine kollegaer, som kan se position samt kan kommunikere med kollegaen, hvis de skulle få brug for hjælp. Dette skaber tryggere arbejdsgange og en sikkerhed for personalet.

Se mere om IntelligentCARE´s løsninger til bosteder her >>

IntelligentCARE Vinder Norddjurs udbud

Sikkerhed for demente på plejehjem samt borger i eget hjem

For borgere på plejehjem eller i eget hjem, vil dette betyde en øget tryghed. Borgerne vil bl.a. have mulighed for at tilkalde hjælp via alarmtryk, eller snakke med personalet via deres egen nødkaldsbase.

Dette er blot nogle af produkterne fra den samlede pakke, som IntelligentCARE leverer til plejehjem og hjemmeplejen i Norddjurs Kommune.

Se mere om IntelligentCARE´s løsninger til plejehjem her >>

Personalesikring til bostederne

Bostederne i Norddjurs Kommune får leveret en personalesikringsløsning bestående af bl.a. overfaldsalarmer med GPS, som gør det muligt for personalet at tilkalde hjælp – også uden for institutionens fire vægge.

Personalet kan derfor altid alarmere kollegaer med deres position, hvis de skulle få brug for hjælp. Dette skaber tryggere arbejdsgange og en sikkerhed for personalet.

Se mere om IntelligentCARE´s løsninger til bosteder her >>

Med over 250.000 daglige brugere er vi en af Danmarks største leverandører indenfor kaldesystemer til institutioner som fx. plejehjem, bosteder og borgere i eget hjem samt andre segmenter. Vores kaldesystem er trådløst, nemt at bruge, fleksibel og fremtidssikret.