Oplev Danmarks bedste personalesikring til Social Lederforums landsmøde 2021

Nu har du chancen for at opleve IntelligentCARE’s personalesikringsløsninger, når vi stiller stand til Social Lederforums årlige landsmøde den 18-19. August.

Kom forbi IntelligentCARE’s messestand, og hør mere om vores personalesikring af dine medarbejdere. Her vil du både kunne se og afprøve vores populære produkter, som du nemt og enkelt selv kan installere og implementere. 

Socialt ledelseforum

Socialt Lederforum er en landsdækkende interesseorganisation for tilbud til mennesker indenfor det specialiserede socialområde. Socialt Lederforums mål er at skabe videndeling og dialog på tværs af forvaltninger, kommuner, regioner og grænser.

Mød Henrik Klode og Christie moestrup fra IntelligentCARE på socialt ledelsesforum d. 18-19 marts

IntelligentCARE’s Personalesikring

IntelligentCARE tilbyder en nem og sikker personalesikringsløsning, til markedets bedste pris. Alle vores produkter er Plug & Play, hvilket gør det nemt for institutionen selv at opsætte nye eller udbytte eksisterende produkter.

Vores løsning består bl.a. af overfaldsalarmer med indbygget GPS og to-vejs-tale, så personalet altid kan komme i kontakt med hinanden, og derved skabe trygge arbejdsgange når som helst og hvor som helst. 

Du kan læse mere om vores personalesikring her, eller se hvad vores kunder skriver om os her.