Mød IntelligentCARE på Health & Rehab messe d. 16. – 18 Novemeber

Der vil være fokus på personalesikkerhed og demenssikring når IntelligentCARE deltager på Skandinaviens største messe Health & Rehab. Her vil I kunne møde vores to salgskonsulenter, Kim og Rene, de har masser af viden omkring bosteder, handicapområdet og psykiatrien. I vil også kunne møde vores implementeringskonsulent Christie, der ved alt om IntelligentCARE’s demenssikring og velfærdsteknologi.

IntelligentCARE team

Personalesikring

Sikkerhed på bostedet er et varmt emne blandt kommunerne, og der har aldrig været ført så strengt tilsyn på dette område, som der gøres nu. Men hvordan sikrer vi trivslen og sikkerheden for vores medarbejder i dagligdagen?

Det er noget som vores to salgskonsulenter, Rene og Kim netop ved noget om. De har begge arbejdet med sikkerhed indenfor områder som bosteder, handicap og psykiatri.

Mød Kim og Rene Health & Rehab, og få en præsentation af IntelligentCARE’s Plug & Play personalesikrings-løsning, der bl.a. består af overfaldsalarmer med indbygget GPS og to-vejs-tale.

Demenssikring

Demenssikring er et af IntelligentCARE’s kerneområder og noget vores implementeringskonsulent Christie ved alt om. Med over 20 års bred erfaring indenfor sundhedsområdet som SOSU og sygeplejerske, hjælper Christie jer med at finde den bedste fremtidssikrede løsning, der skaber tryghed i hverdagen hos både borgere og medarbejdere.

Vi glæder os til at se jer på Health & Rehab.