ERFA-grupper

IntelligentCARE´s mål er at blive verdens bedste til at lave kaldesystemer, og dette kan kun lade sig gøre i samarbejde med vores brugere og kunder.

Derfor har vi startet ERFA-grupper, hvorigennem vores kunder kan dele deres erfaring med hinanden og os. ERFA-grupperne giver vores kunder en direkte indflydelse på udviklingen af vores produkter og løsninger. På den måde sikrer vi os, at IntelligentCARE´s produkter udvikler sig i den retning som der er brug for.

Hvad er en ERFA-gruppe?

En ERFA-gruppe er en mindre gruppe af fagfolk som mødes om en fælles faglig interesse, med et formål om, at udvikle deltagernes erfaring via erfaringsudveksling og videndeling. Deraf kommer ordet ERFA, som er en forkortelse for erfaring.

IntelligentCARE´s ERFA-grupper

I IntelligentCARE´s ERFA-grupper deler deltagerne erfaring og viden om IntelligentCARE´s kaldesystemer og øvrige produkter. Igennem denne erfaringsdeling, har deltagerne mulighed for at blive inspireret af hinanden, skabe netværk på tværs, og dele problematikker med hinanden. Samtidig får vi en værdifuld feedback, fra brugere som netop brugere vores produkter i hverdagen.

I ERFA-grupperne præsentere vi også nye produkter og løsninger som er under udvikling, og giver deltagerne mulighed for at teste produkterne i deres hverdag. Her oplever vi ofte, at deltagernes feedback bliver et kernepunkt i den videre udviklingen af de konkrete produkter eller løsninger.

Hos IntelligentCARE har vi to forskellige ERFA-grupper, en til ledelsen, og en til administrator og superbrugere. Dermed sikrer vi, at diskussionen bliver relevant for alle deltagere, og at deltagernes indspark skaber det bedst mulige grundlag for videre udviklingen af vores løsninger.

ERFA-grupper virker

Selvom det tætte samarbejde mellem kunde og udviklere, er atypisk for en virksomhed som vores, har IntelligentCARE´s ERFA-grupper allerede haft en positiv indflydelse på vores produkter og løsninger.

Vi er på nuværende tidspunkt igang med at implementere en lang række funktioner i IntelligentCARE´s app – funktioner som netop har ophav i vores ERFA-grupper. Vi tester løbende funktionerne med vores ERFA-grupper, så vores udviklere kan sikre sig, at de nye funktioner netop rammer vores kunders behov.

Sådan bliver du en del af vores ERFA-grupper

Alle vores kunder har mulighed for at blive en del af vores ERFA-grupper. Hvis I ønsker at høre mere om vores ERFA-grupper, så kontakt Henrik Klode på 20 76 19 41.